Stora salen

Stora salen är huvudlokalen i Folkets Hus. Lokalen i sig är ca 100 kvadratmeter och rymmer 100 personer vid sittande bord, några av de tillhörande rummen är även ett praktiskt kök och en rymlig entré. I lokalen finns scen med modern ljudanläggning och en trappa upp till en läktare där man har god sikt över hela lokalen.

Bröllop i Stora Salen

Till lokalen finns det 15 bord à 180x80 cm, 10 bord à 120x80 cm, 6 bord à 120x50 cm och 100 st klädda stolar.

Köket är utrustat med spis, kyl/frys, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, microvågsugn och även ett större kylskåp för förslagsvis tårtor, läsk eller dylikt.

Entrén är, såsom toaletten strax innanför entrén, handikappsanpassad för att ge möjlighet för så många som möjligt att använda sig utav våra lokaler.

På väggen runt scenen finns det en stor fondmålning från 1989 av konstnären Hadar Tilja - målningen har motiv från delar av gamla Rönninge som, liksom restaureringen för ca 29 år sedan, bibehåller den kulturella känslan av huset.

Uthyrning sker enligt prislistan och man kan hyra bland annat porslin, ljudanläggning med CD-, kasset-, dator- och iPod-intag samt mikrofoner.

Ta en titt i vårt galleri om ni vill se fler bilder.